Britta
Britta van de Pionershof
HD
AD
Tävling/tjänst
Övrigt
       
Britta är en leasad tik som är parad med PH2 Arras van de Treekzicht. Hon kommer från en kull där flera av hennes syskon tränas i KNPV och dessa imponerade enormt på  mig med sina drifter, arbetsvilja, förighet och bett. Britta är mycket social och öppen, en trygg alfatik med stort mod och härlig intensitet samt stort intresse för föremål och näsarbete. Hon är en medelstor, vacker tik på ca 27 kg.

Ace
Ace van de Wolfsklauw
HD
AD
Tävling/tjänst
Övrigt
   
Ace är en import från mycket bra linjer (Basta-Buzzy van de Pionershof x Reza van de Lobo Hoeve).
Hon är social, stabil och verkar ha bra drifter. Hon är helt oerfaren då hon endast stått i hundgård tidigare. Jag hoppas att denna tik skall bli min tävlingshund i framtiden.

För fler bilder på Ace klicka här

Aya
Havrevingens Aya
HD
AD
Tävling/tjänst
Övrigt
Gk.Mentaltest,norge
Aya är en fodertik från min A-kull ( IPO III Holland Excellent van le Dobry x Polishund Ninja).
Hon kommer från en kull med mycket bra kullvärde där samtliga valpar var sociala med bra mod och drifter. Tränas i sök och spår.Arda
Havrevingens Arda
HD
AD
Tävling/tjänst
Övrigt
Arda är också en tik som kommer att gå i avel i kenneln. Hon är helsyster med Aya.
Arda tränas med mål att tävla i svenskskydd.


Dunja
Dunja von der Herdergang
HD
AD
Tävling/tjänst
Övrigt
Dunja är en fodertik från intressanta linjer och härstammar delvis från Havrevingens tidiga linjer (PH1, Objektbevakning Avenstien x IPO I Bonny von der Herdergang). Dunja är en mycket intensiv och social hund med ett otroligt stort föremålsintresse och kamplust. Hon har också extremt bra spårförmåga.


Chiphe
Ciphe van de Wolfsklauw
HD
AD
Tävling/tjänst
Övrigt
       
En tikvalp från Holland (PH2 Arras van de Treekzicht x Bella van de Pionerhof). Ciphe är en  social, intensiv och mycket kampglad hund som verkar ha mycket av allt. 

För fler bilder på Chiphe klicka här